Áraink

 
1 éj (Ft/éj)
2 éj (Ft/éj)
min. 3 éj (Ft/éj)
Megjegyzés
Felnőtt
1 éj (Ft/éj): 8.000,-Ft
2 éj (Ft/éj): 7.000,-Ft
3 éj (Ft/éj): 7.000,-Ft
+ 200,- Ft/fő/éj IFA
Gyermek
1 éj (Ft/éj): 7.000,-Ft
2 éj (Ft/éj): 6.000,-Ft
3 éj (Ft/éj): 6.000,-Ft
3-18 év között, min. 2 felnőttel együtt
Kisgyermek
1 éj (Ft/éj): 4.000,-Ft
2 éj (Ft/éj): 3.000,-Ft
3 éj (Ft/éj): 3.000,-Ft
0-3 év között, min. 2 felnőttel együtt
1 éj (Ft/éj):
2 éj (Ft/éj):
3 éj (Ft/éj):
Nyugdíjas
1 éj (Ft/éj): 8.000,-Ft
2 éj (Ft/éj): 7.000,-Ft
3 éj (Ft/éj): 6.500,-Ft-
+ 200,- Ft/fő/éj IFA
Csoport
1 éj (Ft/éj): 8.000,-Ft
2 éj (Ft/éj): 7.000,-Ft
3 éj (Ft/éj): 6.500,-Ft
min.16 felnőtt, + 200,- Ft/fő/éj IFA
Háziállat (kutya, macska)
1 éj (Ft/éj): 2.000,-
2 éj (Ft/éj): 2.000,-
3 éj (Ft/éj): 2.000,-
Egyágyas felár
1 éj (Ft/éj): 12.000,-Ft
2 éj (Ft/éj): 10.000,-Ft
3 éj (Ft/éj): 10.000,-Ft
+ 200,-Ft IFA

IFA 18 év felett fizetendő !

A megadott árak 2023. március 31-ig érvényesek !

A megadott árak csak közvetlen foglalás esetén érvényesek. Más oldalakon, vagy közvetítőn keresztül történő foglaláskor az árak ettől eltérőek lehetnek !

Téli időszakban (október-február, illetve fűtés szüksége esetén mindenkor) szobánként 2.500,-Ft/éj fűtésdíjat számolunk fel a szállásdíjon felül !

Szilveszteri időszakban és a kiemelt ünnepeknél, hosszú hétvégéknél a fent megadott árak nem érvényesek, erre az időszakra egész házra vonatkozó, illetve egyéni árajánlatot adunk, érdeklődjön elérhetőségeinken !

Feltételek

A Tücsöktanya Vendégház falusi turizmus keretein belül működik. Ebből következik, hogy vendégeink elsősorban a nyugalmat, természetet, túrázást, falusi miliőt kedvelő gyerekes családokból, párokból, baráti társaságokból, aktív nyugdíjasokból tevődnek ki. Vendégeink nyugalma érdekében házirendünket is ennek megfelelően alakítottuk ki, mely a természet-nyugalom-csend harmóniáján alapszik.

Természetesen nem zárkózunk el a szórakozásra, bulizásra vágyó vendégeink elől sem. Ennek feltétele, hogy foglalás előtt jelezzék ezen szándékukat, melyet egyéni díjszabás szerint a teljes vendégház lefoglalása esetén szívesen biztosítunk. Ebben az esetben más vendég nem lesz a vendégházban.

Vendégházunk állatbarát szálláshely, szívesen fogadjuk külön díj ellenében házi kedvenceiket is. Ennek feltétele az előre bejelentés, valamint a tisztasági szabályok (letisztított láb, ürülék összegyűjtése, stb.) betartása. A háziállat a többi vendég nyugalmát nem zavarhatja és felügyelet nélkül nem hagyható 

Vendégházunkban törekszünk a környezettudatos életvitelre. Ennek megfelelően saját biológiai (baktériumos) szennyvíztisztítóval és napelemes rendszerrel rendelkezünk. A háztartási, műanyag, fém, papír, üveg hulladékokat elkülönítve, a komposztálható dolgokat komposztládában gyűjtjük.

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy épületen belül az utcai cipőt kérjük levenni, ehhez cipőtartót, cipőkanalat biztosítunk.

Étkezésre, italok elfogyasztására kérjük, hogy az étkezőt, konyhát használják !

A szállásdíj tartalmazza az egyszeri, érkezés előtti takarítást és a tiszta ágyneműt, törölközőt. Amennyiben a szoba, az ágyneműk és egyéb tárgyak a normál használaton felül koszolódnak, plusz takarítási, mosási díjat számolunk fel távozáskor. Kérjük ennek megértését !

Figyelmüket és közreműködésüket köszönjük. Kellemes pihenést kívánunk !

Foglalási feltételek:

A Tücsöktanya Vendégház minden foglalás esetén 30% előleget kér. Előleget készpénzben, átutalással vagy SZÉP Kártyáról fogadunk el. Vendégházunk az előleg befizetésére 3 napot biztosít. Az előleg megérkezéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezután válik véglegessé ! A fennmaradó rész a helyszínen fizetendő érkezéskor.

Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, Banki átutalás, SZÉP Kártya (OTP, MKB, K&H)

Elfogadott valuták: HUF, EUR

Idegenforgalmi adó (IFA): 200,-Ft/fő/éj. Nincs benne az árban, 18 év felett fizetendő minden megkezdett vendégéjszaka után.

Lemondás:

Előleget nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál. Részleges megjelenés esetén az előlegből a meg nem jelent vendégek után az arányos rész levonásra kerül. 

Házirend