Vendégkönyv

Ezen az oldalon a vendégházunkkal kapcsolatos vélemények olvashatók. Ezúton is kérjük kedves vendégeinket, hogy az alábbiakban látható űrlap segítségével néhány mondatban írják le a nálunk töltött idő alatt szerzett tapasztalataikat, és észrevételeiket, javaslataikat. Köszönjük!

Vendégeink eddigi bejegyzései:

Kedves Károly ! Köszönjük a rugalmas, figyelmes hozzáállást. A vendégház barátságos, a környezet mesebeli. Igazi gyöngyszem ! Örömmel és nagy szeretettel visszük hírét az országban. Még visszatérünk ! Béla, Anikó, Krisztina, Attila, Zoltán, Mária, Zsuzsa és Szilvike (az én feladatom lett volna írni a vendégkönyvbe, de nem akartam, csak LEGKÖZELEBB), valamint Luna a blöki. :-)
Tücsöktanya Vendégház - 2020.10.11.

Kedves Karcsi és Betti !
Nagyon szépen köszönjük az éves találkozóra kapott lehetőséget. A szállás fantasztikus, a társaság felejthetetlen. YAMAHA XJR csoport.
2020.09.11-13.
Jövőre újra ugyanitt. :-)
YAMAHA XJR csoport - 2020.10.02.

"NYUGODT PIHENÉS A TÜCSÖKTANYÁN"
A szállás gyönyörű helyen van, csendes, minden adott a pihenéshez, rendezett, tiszta. A konyha átlagosan felszerelt, gyors ételek összedobásához tökéletes, a szállásadó kedves és segítőkész.
Viktória - 2020.08.07.

Kedves Karcsi !
Bár már nincsenek lovak, azért még mindig tök jó itt lenni ! :-)
Gáti Veron - 2020.08.05.

Kedves Károly !
Mindent köszönünk, jól éreztük magunkat.
Fonyó család - 2020.08.05.

Nagyon jól éreztük magunkat, a vendégház nagyon jó és a táj gyönyörű. Esténként a kis faház rész, ahol padok vannak, leültünk oda vacsorázni minden nap. Kár, hogy csak egy hetet voltunk itt.
Abigél - 2020.07.27.

Elképesztő élmény volt. Találkoztunk Vénusszal a kutyával, aki barátságos volt. De először nagyon megijedtünk tőle. Szerintem ez a nyár nem lenne valódi nyár, ha nem lennénk itt.
Ilona - 2020.07.27.

Nagyon jól éreztük magunkat. Szép, rendezett a szállás. Köszönjük a szállásadó kedvességét. Sára és István
Sára és István - 2020.07.17.

Nagyon jól éreztük magunkat, a házigazda érdekes történetei különleges élményt adtak, a hely is gyönyörű ! Szebeni család
Szebeni család - 2020.07.13.

Felemelő érzés volt a természetben lenni. Feltöltődve, megtisztulva térhetünk vissza a mindennapokba. Köszönet mindenért. Katalin
Katalin - 2020.07.13.


Új bejegyzés írása

Feladó neve: *
E-mail cím:

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása: *
Kérjük másolja be a képen látható számsort a fehér mezőbe!

Security Code